15 Ocak 2017 Pazar

Soğuk – Aşkın Nur Karataş






Baktım uzun zamandır kitap yorumu yazmamışım. Hemen bu akşam bitirdiğim Sevgili Aşkın’ın kitabı Soğuk için yorum yazayım dedim.




Kitap Adı           : Soğuk Kar tanesi ve Soğuk Mücevher
Yazarı               : Aşkın Nur Karataş
Yayınevi            : Parola Yayınları
Sayfa                : 394 - 346
Türü                  : Erotik Romans
Puan                  : 5/5 *****

Zaina annesi ve babasını birer yıl arayla kaybetmiştir. İç savaş olan ülkesinde Amcası, yengesi ve kuzenlerinden başka kimsesi yoktur.  Bir gün amcası gelir, Yengesi, küçük kuzeni Fathi ve birkaç bürokrat eşi ile Avrupa’ya gideceklerini kendisi ve büyük oğlu Ferran’ın da bir hafta sonra onlara katılacağını söyler.  Amcasının baskısı ile küçük bir valiz hazırlar ve yola çıkarlar. Kafilenin yolunu Rus mafyası keser dik başlı ve inatçı Zaina kafilenin yola devam etmesi koşulu ile ne isterlerse yapacaklarını söyler. Çete sorumlusu Zaina’nın güzelliği ve zümrüt yeşili gözlerinden etkilenmiştir. Zainanın bu teklifini kabul eder.
Zaina Rus mafyasının elindedir artık. Çetenin Lideri İvanov Zaina’nın asiliği ve güzelliğinden etkilenmiştir.  Bir akşam Zaina’ya tecavüz eder. Zaina o akşam İvanov’u öldüreceğine yemin eder.  
Rusya’nın en güçlü mafyası Nikolay Boryenka Sokolov tarafından satın alınır. Ve macera bundan sonra başlar… Zaina’ya ilk görüşte âşık olan Nikolay onu göndermemek için elinden geleni yapar…

Okur Yorumu;
Ben hikâyeyi önce wattpad de çok severek okudum, ardından yazarı ile söyleşi yaptım. Söyleşiden 15 gün sonra yazar kitap sözleşmesi imzaladı.

Masal tadında bir aşk... İlk 90 sayfada sıkılsanız da sakın okumaktan vazgeçmeyin macera ondan sonra başlıyor. Öncelikle okurken kendinizi hikâyenin içinde buluyorsunuz, tutkuyu, şehveti ve aşkı hissediyorsunuz. İnsanı sıkan betimlemeler yok, her şey dozunda ve duygu ile yazılmış. Kitap bitti ama ben sanırım uzun süre etkisinden çıkamayacağım.
Sevgili Aşkın, yeni kitabın Bay Mükemmel’i de heyecanla bekliyorum. Kaleminden Tutku ve Aşk aksın, bizimle buluşsun.


Sevgiler…
Yasemin 

1 yorum: